Volver

Fecha:

Localización: Colldejou, CT, Spain

Idioma: Español

Ver la web

Arriba la 7a edició del TrailSERIES Colldejou, Cursa dels FUMATS, una cursa per recórrer la Serra de Llaberia, passant per punts mítics i especials de la zona com La Mola de Colldejou, el Coll del Guix i amb les millors vistes de la Costa Daurada i la Serra de Montsant.

Amb tres distàncies per escollir: 5k, 10k o 21km, és un certamen que ens donarà una nova visió de la Costa Daurada des d’una de les seves atalaies més conegudes.

El Trail de 10km és la prova número 12 de la Lliga TGN Nord: revolucionari circuit de trail running de la Costa Daurada assequible a tots els runners. Aquest recorregut també el disputaran els participants del TREK10 en la seva versió caminadors.

El Trail 21k (Mitja Marató) serà la 4a prova del Kalenji TrailSERIES21K, disfrutant del trail running amb els teus amics i en un dels circuits de trail més espectaculars de la zona.

I a Colldejou seguirem amb la novetat 2018, els recorreguts START TRAIL 5K: trail d’iniciació i familiar on poder participar amb els petits de la família, recorregut fàcil, curt, amb poc desnivell i sense trams tècnics. I els més petits s’emportaran un premi finisher molt especial!!

Tres nous reptes que permetran els corredors recórrer les rutes més emblemàtiques i mágiques de Tarragona.